We

Have

A GREAT

HISTORY

DESPRE NOI

Sabatini Restaurant

Reusita noastra este evidentiata cel mai bine prin buna dispozitie resimtita de dumneavoastra.
Sabatini Pizza te asteapta cu o atmosfera calda si placuta oferita atat de decorul din interior cat mai ales de oamenii care iti stau la dispozitie ca sa faca din vizita ta un moment de neuitat.
Va asteptam in B-dul Basarabia nr. 108, in Lacul Tei – Str. Teiul Doamnei, nr. 15 sau in Strada Alexandru Constantinescu 9

In cadrul locatiilor noastre, dorim sa va oferim savoarea unor intalniri placute si sa acompaniem bucuria comunicarii cu acorduri apetisante, gustative si artistice ale simturilor.
Calitatea produselor oferite, preturile minime practicate, servirea ireprosabila, meniul foarte variat cu specific international, pregatit de bucatarii nostri experimentati, ambianta placuta ne transforma in locul ideal pentru o pauza de relaxare.
Atmosfera calda si prietenoasa precum si servirea ireprosabila din cele doua locatii ale noastre, sunt garantia petrecerii unor momente de neuitat.

Rafinamentul mancarurilor preparate, servirea impecabila si profesionalismul bucatarilor nostri a cucerit din ce in ce mai mult locuitorii Bucurestiului.
Pentru ca spatiul devenise neincapator pentru clientii nostri, am deschis o noua locatie pe Strada Alexandru Constantinescu 9.
Sabatini Pizza impleteste traditia romaneasca cu stilul modern, calitatea produselor cu servirea impecabila, rezultand astfel o reteta unica.In cele 3 locatii ale noastre din Strada Alexandru Constantinescu 9, B-dul Basarabia, nr. 108 si Lacul Tei – Str. Teiul Doamnei, nr. 15, veti intalni o atmosfera calda, primitoare cu un personal pregatit care va va ajuta sa va destindeti cu preparatele si produsele noastre.

Cu ce va servim?

Mereu zambitori

Pentru ca ne dorim sa va simtiti cat mai bine va intampinam intotdeauna cu un zambet si o masa calda.

Become

part

of our

STORY